NMv Event 'Verbinding met de samenleving'

Datum:
01-11-2021
Locatie:
IMK, Zeisterweg 82, Woudenberg

Beschrijving:

Van harte welkom op ons hybride NMv-event ‘Verbinding met de samenleving’ tijdens de Week van de Mediation. Kom live op locatie naar het IMK in Woudenberg of kies ervoor om het event via streaming te volgen. Er zijn maximaal 75 live plekken aanwezig dus schrijf snel in want vol is vol!

Eberhard van der Laan Award

Elk jaar schenkt de NMv bijzondere aandacht aan mensen die - door hun optreden en persoonlijkheid - een verbindende rol in de samenleving spelen en uiteenlopende belangen met elkaar kunnen verbinden en daarmee bijdragen aan een prettige samenleving. Dit jaar zijn de genomineerden Joyce Sylvester en Frans van Arem, allebei voorgedragen door leden. De ledenpoll zal uitwijzen wie de uiteindelijke award in ontvangst mag nemen; de uitreiking vindt plaats op dit event; altijd een spannend moment!

Ook hebben we weer inspirerende sprekers bereid gevonden om ons mee te nemen in hun wereld waarin ook het thema verbinding met de samenleving key is.

We sluiten deze happening af met een netwerklunch, waarbij aan lunchtafels genetwerkt zal worden op specifieke onderwerpen. Dit gebeurt onder begeleiding van de bestuursleden.

Programma
10.45 – 10.50 uur – Welkom door Julia Gerlach, voorzitter NMv
10.50 – 11.05 uur – Mr. Frans van Arem, Familierechter in het arrondissement Gelderland en mediator
11.05 – 11.35 uur – Awarduitreiking door Sandra Ploeg, bestuurslid
11.35 – 12.35 uur – Bas Delleman, Directeur Basculegroep met Systemisch Conflictmanagement; organisaties in de samenleving
12.35 – 12.50 uur – Michiel Hordijk, Directeur IMK; Geef ruimte aan conflictbeheersing in samenleving en rechtssysteem
Afronding online streaming door NMv Voorzitter Julia Gerlach
12.50 – 13.45 uur – netwerklunch o.l.v. Hans Bekkers, bestuurslid
14.00 - 16.00 uur - Vrijblijvend wordt de gelegenheid geboden voor een boswandeling in en om landgoed Woudenberg dus wandelschoenen mee!

PE-punten en kosten

De aanvraag voor PE-punten wordt spoedig ingediend in combinatie met webinars later in de week van de mediation  NMv-leden kunnen gratis deelnemen aan het NMv-Event De kosten voor deelname voor niet-leden bedragen: € 40,= ex BTW.


Locatie
IMK (Zeisterweg 82, 3931 MG) in Woudenberg; deze locatie is goed bereikbaar met de auto en er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Wanneer je met het OV reist is er vanaf station Maarn eeen shuttlebus beschikbaar.


Aanmelden

Start de aanmelding voor dit evenement door hieronder jouw e-mailadres op te geven. Je ontvangt dan van MOS Events een e-mail met daarin een persoonlijke, veilige registratielink. Als je hierop klikt en het opgegeven e-mailadres is bekend in onze administratie, dan worden jouw gegevens al ingevuld in het aanmeldformulier. Dat maakt het aanmelden makkelijk en veilig! Indien jouw e-mailadres nog niet bekend is in onze administratie, vul dan zelf de gegevens in.

Let op: gebruik 1 uniek e-mailadres per registratie!