3e Dutch Craft Beer Conference

Datum:
22-01-2019
Locatie:
Fokker Terminal in Den Haag

Beschrijving:

Op dinsdag 22 januari 2019 organiseert CRAFT, de branchevereniging voor onafhankelijke bierbrouwers in Nederland, de derde editie van de Dutch CRAFT Beer Conference in de Fokker terminal in Den Haag. Met een keur aan (inter)nationale sprekers, workshops en bijna 50 standhouders kunnen bezoekers hun hart ophalen waar het craftbier betreft.  Annuleren 
Wanneer  je bent ingeschreven voor dit congres rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk een keer kan gebeuren) dan kun je altijd een vervanger sturen. We ontvangen dan graag de naam van deze persoon. Bij  no-show ben je alsnog verplicht het volledige deelname bedrag te betalen. Kosteloos annuleren is mogelijk t/m 7 januari 2019.   


Aanmelden

Start de aanmelding voor dit evenement door hieronder jouw e-mailadres op te geven. Je ontvangt dan van MOS Events een e-mail met daarin een persoonlijke, veilige registratielink. Als je hierop klikt en het opgegeven e-mailadres is bekend in onze administratie, dan worden jouw gegevens al ingevuld in het aanmeldformulier. Dat maakt het aanmelden makkelijk en veilig! Indien jouw e-mailadres nog niet bekend is in onze administratie, vul dan zelf de gegevens in.

Let op: gebruik 1 uniek e-mailadres per registratie!