LVV congres 'De Diversiteit van de Vertrouwenspersoon'

Datum:
16-11-2017
Locatie:
Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, Doorn

Beschrijving:

Diversiteit is het erkennen en waarderen van verschillen tussen personen, en dit  gaat ons als vertrouwenspersonen zeker aan. En dan vooral dé diversiteit van dé vertrouwenspersoon; Wij moeten open staan voor de pluriformiteit van de samenleving zodat we door een andere bril kijken naar wat er om ons heen gebeurt. Door de samenstelling en de kennis van de groep vertrouwenspersonen te verbreden, kunnen wij aan de veranderende vraag van de mensen, die een beroep op een vertrouwenspersoon doen, voldoen. Reden genoeg voor de LVV om op donderdag 16 november 2017 een congres te organiseren met het thema: DÉ DIVERSITEIT VAN DE VERTROUWENSPERSOON

Tarieven (geldig na 1 oktober 2017)
Voor LVV-leden: € 195,- exclusief btw
Voor niet-leden: € 255,- exclusief btw
 
LET OP! Ben je LVV lid? Meld je aan met het e-mail adres waarmee je vermeld staat in de ledenadministratie van LVV. Alleen dan worden de juiste gegevens overgenomen en kan het  ledentarief berekend worden.
Bij het aanmelden komt u direct terecht in een online betaalomgeving, dus houdt uw betaalpas bij de hand.
 
Meer informatie
MOS Events, contactpersoon Ester van der Wal, telefoon 033-2473407, e-mail info@mosevents.nl.
 


Aanmelden

Start uw aanmelding voor dit evenement door hieronder uw e-mailadres op te geven. U ontvangt dan van MOS Events een e-mail met daarin uw persoonlijke, veilige registratielink. Als u hier op klikt en met het door u opgegeven e-mailadres bekend bent in onze administratie, dan worden uw gegevens alvast voor u ingevuld in het aanmeldformulier. Dat maakt aanmelden makkelijk en veilig! Bent u nog geen bekende van ons, dan vult u in het formulier zelf uw gegevens in. Een volgende keer hoeft dat dan niet meer.

Let op: gebruik 1 uniek e-mailadres per registratie!