KNVI Jaarcongres 2017

Datum:
09-11-2017
Locatie:
NBC, Nieuwegein

Beschrijving:

Welkom op het registratieformulier voor het KNVI jaarcongres 2017!

De KNVI is per 1 januari 2017 ontstaan uit een fusie van de beroepsverenigingen KNVI, Ngi-NGN en SOD. In 2017 zijn de contributies nog niet geharmoniseerd waardoor er een prijsverschil is in de congrestarieven. In 2018 zal de tariefstelling voor iedereen gelijk zijn.

 Deelname tarieven  excl. 21% BTW 
 KNVI leden en voormalige SOD leden     Euro 100
 Voormalige NGI NgN leden  Euro   80
 NVBA/VVBAD/ABD-BVD  Euro 100
 Niet-KNVI leden  Euro 250
 Werknemers van institutionele leden / KVAN leden  Euro 170
 Studenten/werkzoekenden  Euro   25

Annuleren
Kosteloos annuleren kan tot 9 oktober 2017. Daarna ben je de volledige toegangsprijs verschuldigd. Je kunt je wel altijd laten vervangen. Dit kan door een email te sturen aan info@mosevents.nl

Privacy
Bij inschrijving geef je toestemming om je gegevens op de deelnemerslijst (naam, geslacht, organisatie, functie en e-mailadres) te vermelden. De deelnemerslijst wordt niet op de congresdag zelf uitgedeeld, maar wordt alleen op aanvraag naar de standhouders en sponsoren per e-mail verstuurd. Mocht je niet op deze lijst vermeld willen worden dan kun je een email sturen aan info@mosevents.nl.


Aanmelden

Start uw aanmelding voor dit evenement door hieronder uw e-mailadres op te geven. U ontvangt dan van MOS Events een e-mail met daarin uw persoonlijke, veilige registratielink. Als u hier op klikt en met het door u opgegeven e-mailadres bekend bent in onze administratie, dan worden uw gegevens alvast voor u ingevuld in het aanmeldformulier. Dat maakt aanmelden makkelijk en veilig! Bent u nog geen bekende van ons, dan vult u in het formulier zelf uw gegevens in. Een volgende keer hoeft dat dan niet meer.

Let op: gebruik 1 uniek e-mailadres per registratie!