KNVI Jaarcongres 2017

Datum:
09-11-2017
Locatie:
NBC, Nieuwegein

Beschrijving:

Welkom op het registratieformulier voor het KNVI jaarcongres 2017!

De KNVI is per 1 januari 2017 ontstaan uit een fusie van de beroepsverenigingen KNVI, Ngi-NGN en SOD. In 2017 zijn de contributies nog niet geharmoniseerd waardoor er een prijsverschil is in de congrestarieven. In 2018 zal de tariefstelling voor iedereen gelijk zijn.

 Vroegboektarief t/m 8 september 2017    excl. 21% BTW     Tarief vanaf 9 september 2017     excl. 21% BTW 
 KNVI leden en voormalige SOD leden  Euro   80    KNVI leden en voormalige SOD leden     Euro 100
 Voormalige NGI NgN leden  Euro   60    Voormalige NGI NgN leden  Euro   80
 NVBA/VVBAD/ABD-BVD  Euro   80    NVBA/VVBAD/ABD BVD  Euro 100
 Niet-KNVI leden  Euro 220    Niet-KNVI leden  Euro 250
 Institutionele leden  Euro 150    Institutionele leden  Euro 170
 Studenten/werkzoekenden  Euro   25    Studenten/werkzoekenden  Euro   25

Annuleren
Kosteloos annuleren kan tot 9 oktober 2017. Daarna ben je de volledige toegangsprijs verschuldigd. Je kunt je wel altijd laten vervangen. Dit kan door een email te sturen aan info@mosevents.nl

Privacy
Bij inschrijving geef je toestemming om je gegevens op de deelnemerslijst (naam, geslacht, organisatie, functie en e-mailadres) te vermelden. De deelnemerslijst wordt niet op de congresdag zelf uitgedeeld, maar wordt alleen op aanvraag naar de standhouders en sponsoren per e-mail verstuurd. Mocht je niet op deze lijst vermeld willen worden dan kun je een email sturen aan info@mosevents.nl.


Aanmelden

Start uw aanmelding voor dit evenement door hieronder uw e-mailadres op te geven. U ontvangt dan van MOS Events een e-mail met daarin uw persoonlijke, veilige registratielink. Als u hier op klikt en met het door u opgegeven e-mailadres bekend bent in onze administratie, dan worden uw gegevens alvast voor u ingevuld in het aanmeldformulier. Dat maakt aanmelden makkelijk en veilig! Bent u nog geen bekende van ons, dan vult u in het formulier zelf uw gegevens in. Een volgende keer hoeft dat dan niet meer.

Let op: gebruik 1 uniek e-mailadres per registratie!