Dutch Craft Beer Conference 2018

Datum:
23-01-2018
Locatie:
De Rijtuigenloods, Amersfoort

Beschrijving:

Het tweede Dutch Craft Beer Conference vindt plaats op dinsdag 23 januari 2017 in De Rijtuigenloods in Amersfoort en is voor iedereen die betrokken is bij het brouwen van craft bieren. Naast plenaire sprekers kunnen deelnemers gedurende een dagprogramma keuzes maken uit parallelsessies met onderwerpen over kwaliteit en techniek, commercie en grondstoffen.  

 bedragen excl.    BTW Vroegboek
deelnametarieven 
t/m 24 november 2017
Deelnametarieven
vanaf 25 november 2017
CRAFT-leden              Euro 89  Euro 99
     
Niet-leden Euro 189 Euro  199

Annuleren/No-show
Wanneer u zich heeft ingeschreven voor het congres rekenen wij op uw komst en maken we daar kosten voor. Bent u onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen, dan kunt u tot zondag 7 januari 2018 kosteloos annuleren door een e-mail te sturen. Wanneer u zich niet tijdig afmeldt via de e-mail of zonder berichtgeving niet komt opdagen, zijn we genoodzaakt 100% deelnamekosten in rekening te brengen. Na 7 januari 2018 kunt u wel een vervanger aandragen voor deelname.


Aanmelden

Start uw aanmelding voor dit evenement door hieronder uw e-mailadres op te geven. U ontvangt dan van MOS Events een e-mail met daarin uw persoonlijke, veilige registratielink. Als u hier op klikt en met het door u opgegeven e-mailadres bekend bent in onze administratie, dan worden uw gegevens alvast voor u ingevuld in het aanmeldformulier. Dat maakt aanmelden makkelijk en veilig! Bent u nog geen bekende van ons, dan vult u in het formulier zelf uw gegevens in. Een volgende keer hoeft dat dan niet meer.

Let op: gebruik 1 uniek e-mailadres per registratie!