"GEANNULEERD, nadere informatie volgt" Jaarcongres Public Controlling 2020 - onder auspiciƫn van het EICPC - De invloed van ICT op het werk van de controller

Datum:
14-05-2020
Locatie:
Paushuize in Utrecht

Beschrijving:

De invloed van ICT op het werk van de public controller

Het programma bestaat uit plenaire en parallelsessies waaraan diverse en uiteenlopende sprekers hun bijdrage leveren. De open sfeer van het congres biedt tijdens de pauzes en netwerklunch volop de gelegenheid tot bijpraten en netwerken. Dit jaar staat, naar aanleiding van het thema, de vraag centraal wat de controller kan en/of moet met de nieuwe mogelijkheden die IT biedt. Termen als robotisering, kunstmatige intelligentie, datamining, enz. komen al jaren voorbij, maar wat kun je er nu echt mee? Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de werkwijze van de controller en voor zijn informatieverzorging? Wordt de controller overbodig of krijgt hij simpelweg de beschikking over handige, nieuwe instrumenten? Kan hij zijn focus straks meer verschuiven naar advisering? 

Tijdens dit congres verkennen we dergelijke vragen zowel vanuit de wetenschap als vanuit de praktijk.

 

Deelname tarieven EICPC jaarcongres 2020

(excl. BTW)

                    
Leden (EICPC, NBA & VRC) € 295,-  
Gast van EICPC lid € 295,-
Niet-leden € 495,-*
Gast van niet-lid € 295,-*
*Schrijf direct in als geassocieerd lid om gratis lid te zijn in  2020 (t.w.v. € 120,-)

 

 


Annuleren
Tot vrijdag 24 april 2020 is het mogelijk om per email kosteloos te annuleren. Na deze datum wordt bij annulering het volledige deelnamebedrag in rekening gebracht. Het is wel mogelijk om een vervanger aan te dragen. We ontvangen dan graag van tevoren de naam van deze persoon; dit in verband met de juiste tenaamstelling op de badge.


Aanmelden

Start de aanmelding voor dit evenement door hieronder jouw e-mailadres op te geven. Je ontvangt dan van MOS Events een e-mail met daarin een persoonlijke, veilige registratielink. Als je hierop klikt en het opgegeven e-mailadres is bekend in onze administratie, dan worden jouw gegevens al ingevuld in het aanmeldformulier. Dat maakt het aanmelden makkelijk en veilig! Indien jouw e-mailadres nog niet bekend is in onze administratie, vul dan zelf de gegevens in.

Let op: gebruik 1 uniek e-mailadres per registratie!