Dutch CRAFT Beer Conference 2022

Datum:
18-01-2022
Locatie:
NBC Nieuwegein

Beschrijving:

Op dinsdag 18 januari 2022 organiseert CRAFT, de branchevereniging voor onafhankelijke bierbrouwers in Nederland, de Dutch CRAFT Beer Conference.

Het registratietarief is als volgt:

Omschrijving (excl. BTW)

Early bird tarief

normaal tarief

Deelname voor CRAFT leden     

€ 115,- exc. btw

€ 135,- exc. btw

Deelname voor niet CRAFT leden  € 215,- exc. btw € 235,- exc. btw

Deelname voor StiBON leden

€ 115,- exc. btw € 135,- exc. btw

Studenten

€ 60,- exc. btw € 60,- exc. btw

Registreren
Leden worden herkend door middel van hun e-mailadres wat bij CRAFT geregistreerd is. Zorg er dus voor dat, wanneer je CRAFT-lid bent, je je aanmeldt met het juiste e-mailadres om er voor te zorgen dat je als lid herkend wordt. 

LET OP: Per e-mailadres kan er maar 1 ticket gekocht worden. Wil je meerdere tickets per e-mailadres bestellen? Mail dan per extra deelnemer de volledige naam, e-mailadres en naam van de brouwerij naar info@mosevents.nl. We melden deze persoon/personen handmatig aan. 


Aanmelden

Start de aanmelding voor dit evenement door hieronder jouw e-mailadres op te geven. Je ontvangt dan van MOS Events een e-mail met daarin een persoonlijke, veilige registratielink. Als je hierop klikt en het opgegeven e-mailadres is bekend in onze administratie, dan worden jouw gegevens al ingevuld in het aanmeldformulier. Dat maakt het aanmelden makkelijk en veilig! Indien jouw e-mailadres nog niet bekend is in onze administratie, vul dan zelf de gegevens in.

Let op: gebruik 1 uniek e-mailadres per registratie!