Dutch CRAFT Beer Conference 2022

Datum:
10-05-2022
Locatie:
NBC Nieuwegein

Beschrijving:

Op dinsdag 10 mei 2022 organiseert CRAFT, de branchevereniging voor onafhankelijke bierbrouwers in Nederland, de Dutch CRAFT Beer Conference.

Het registratietarief is als volgt:

Omschrijving (excl. BTW)

Early bird tarief*

normaal tarief

Deelname voor CRAFT leden     

€ 115,- exc. btw

€ 135,- exc. btw

Deelname voor niet CRAFT leden  € 215,- exc. btw € 235,- exc. btw

Deelname voor StiBON leden

€ 115,- exc. btw € 135,- exc. btw

Studenten

€ 60,- exc. btw € 60,- exc. btw

Sociaal programma incl. vervoer **

  € 75,- exc. btw

Het early bird tarief loopt t/m 1 maart 2022

Registreren

Leden worden herkend door middel van hun e-mailadres wat bij CRAFT geregistreerd is. Zorg er dus voor dat, wanneer je CRAFT-lid bent, je je aanmeldt met het juiste e-mailadres om er voor te zorgen dat je als lid herkend wordt. 

LET OP: Per e-mailadres kan er maar 1 ticket gekocht worden. Wil je meerdere tickets per e-mailadres bestellen? Mail dan per extra deelnemer de volledige naam, e-mailadres en naam van de brouwerij naar info@mosevents.nl. We melden deze persoon/personen handmatig aan. 

Na het invullen van het emailadres ontvang je een e-mail met de aanmeldingslink voor het Dutch Craft Beer Conference.

Aanmelden Sociaal programma - 9 mei

Aanmelden voor het Sociaal programma kan via de aparte aanmeld-button op www.craftbrouwers.nl. Let op! Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol.

** Vervoer is retour van Hotel Ibis of CS Utrecht

Wil je na het sociaal programma overnachten in de buurt van het NBC boek dan hier een kamer. Speciaal voor deelnemers van het Dutch Craft Beer Conference '22 hebben wij een speciaal tarief en voorwaarden bedongen bij hotel Ibis Utrecht.


Aanmelden

Start de aanmelding voor dit evenement door hieronder jouw e-mailadres op te geven. Je ontvangt dan van MOS Events een e-mail met daarin een persoonlijke, veilige registratielink. Als je hierop klikt en het opgegeven e-mailadres is bekend in onze administratie, dan worden jouw gegevens al ingevuld in het aanmeldformulier. Dat maakt het aanmelden makkelijk en veilig! Indien jouw e-mailadres nog niet bekend is in onze administratie, vul dan zelf de gegevens in.

Let op: gebruik 1 uniek e-mailadres per registratie!