Dutch CRAFT Beer Conference 2022 - Sociaal programma

Datum:
09-05-2022
Locatie:
Utrecht

Beschrijving:

Nieuw dit jaar is het Sociaal programma de middag/avond vóór de conferentie op maandag 9 mei. Met voldoende ruimte voor netwerken, kennis opdoen en natuurlijk een geweldig glas bier!

Tijdens deze middag en avond genieten we van een bierproeverij en rondleiding bij brouwerij De Leckere in Utrecht, maken we een mooie Stadswandeling langs de grachten en Middeleeuwse brouwerijen onder leiding van een gids, waarna we afsluiten met een heerlijk bier-spijs diner bij Taplokaal Gist.

Let op! Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol = vol.

Omschrijving (excl. BTW)

Tarief

Sociaal programma incl. vervoer **

€ 75,- exc. btw

** Vervoer is retour van Hotel Ibis of CS Utrecht

Wil je na het sociaal programma overnachten in de buurt van het NBC boek dan hier een kamer. Speciaal voor deelnemers van de Dutch Craft Beer Conference '22 hebben wij een speciaal tarief en voorwaarden bedongen bij hotel Ibis Utrecht.

Registreren

Leden worden herkend door middel van hun e-mailadres wat bij CRAFT geregistreerd is. Zorg er dus voor dat, wanneer je CRAFT-lid bent, je je aanmeldt met het juiste e-mailadres om er voor te zorgen dat je als lid herkend wordt. 
Na het invullen van het emailadres ontvang je een e-mail met de aanmeldingslink voor het sociaal programma.

LET OP: Per e-mailadres kan er maar 1 ticket gekocht worden. Wil je meerdere tickets per e-mailadres bestellen? Mail dan per extra deelnemer de volledige naam, e-mailadres en naam van de brouwerij naar info@mosevents.nl. We melden deze persoon/personen handmatig aan. 


Aanmelden

Start de aanmelding voor dit evenement door hieronder jouw e-mailadres op te geven. Je ontvangt dan van MOS Events een e-mail met daarin een persoonlijke, veilige registratielink. Als je hierop klikt en het opgegeven e-mailadres is bekend in onze administratie, dan worden jouw gegevens al ingevuld in het aanmeldformulier. Dat maakt het aanmelden makkelijk en veilig! Indien jouw e-mailadres nog niet bekend is in onze administratie, vul dan zelf de gegevens in.

Let op: gebruik 1 uniek e-mailadres per registratie!