Dutch CRAFT Beer Conference 2021

Datum:
21-04-2021
Locatie:
Online

Beschrijving:

Op woensdag 21 april 2021 organiseert CRAFT, de branchevereniging voor onafhankelijke bierbrouwers in Nederland, de online editie van de Dutch CRAFT Beer Conference.

Het registratietarief is als volgt:

Omschrijving (excl. BTW)

Deelname tarief

Deelname voor CRAFT leden     

kosteloos

Deelname voor niet CRAFT leden  € 25,-

Studenten van Stibon, Lentiz en leden van de Nederlandse Brouwers

kosteloos

Registreren
Leden worden herkend door middel van hun e-mailadres wat bij CRAFT geregistreerd is. Zorg er dus voor dat, wanneer je CRAFT-lid bent, je je aanmeldt met het juiste e-mailadres om er voor te zorgen dat je als lid herkend wordt. 

LET OP: Per e-mailadres kan er maar 1 ticket gekocht worden. Wil je meerdere tickets per e-mailadres bestellen? Neem dan contact op met MOS Events, klik hier of bel 033 247 34 07. 

Overig
Graag vernemen we of je behoefte heb aan engelstalige sessies. Mocht dit zo zijn, laat het ons dan weten via info@mosevents.nl o.v.v. het onderwerp 'DCBC 2021' t.a.v. Monique de Brabander. 


Aanmelden

Start de aanmelding voor dit evenement door hieronder jouw e-mailadres op te geven. Je ontvangt dan van MOS Events een e-mail met daarin een persoonlijke, veilige registratielink. Als je hierop klikt en het opgegeven e-mailadres is bekend in onze administratie, dan worden jouw gegevens al ingevuld in het aanmeldformulier. Dat maakt het aanmelden makkelijk en veilig! Indien jouw e-mailadres nog niet bekend is in onze administratie, vul dan zelf de gegevens in.

Let op: gebruik 1 uniek e-mailadres per registratie!